2008. 07. 23.

Nyár????



Most itt ülök a gép mögött, dolgoznom kéne, de az eszem valahol Karcag körül jár. Most én is ott lehetnék, de sajna az idém sem adatott meg nekem ez a kiváltság, hogy ott lehessek.
Egy nagy családi esemény miatt a költségek most igen megterhelték volna költségvetésünket, így szomorú szívvel, de erről mondtam le a másik javára.
Hogy mi ez az esemény, hát nősül a kisebbik fiam :), ami nekem nagy öröm, hiszen remélem hamarosan utána ismét nagymama lehetek, de azért is, mert olyan lányt talált magának, aki nekünk is kedves, és ugye ez a jó anyós-meny viszony elengedhetetlen feltétele.

De visszatérve a táborozókhoz, fórumos barátnőim többsége most Karcagon öltöget szorgalmasan, készítik a szebbnél szebb unkákat, tanulják a jobbnál jobb dolgokat.
És milyen szerencsések, nem kell mérgelődniük a nagy meleg miatt, még az égiek is kegyesek hozzájuk.

Lányok érezzétek jól magatokat, és ha már itthon lesztek, bizony jó lenne, ha sok fotóval és élménnyel gazdagított beszámolót kaphatnánk, mi ittho maradottak! :(


5 megjegyzés:

Laurendilla írta...

Maca! Nézz be hozzám egy kis meglepetés dijért :)

Lau

Juhizs írta...

Jó volt bizony, de többen is hiányoztatok :-(

lomaquilt írta...

Irigyellek, hogy nősül a kisebbik fiad! Az enyém még mindig önmegvalósitja magát!
A táskád nagyon jó, pont ilyen barnáim vannak nekem is. De azért nem másolom le!

maca írta...

Zsuizsikám, elhiheted, mennyire vágytam közétek. Ráadásul még egy régi ismerőst is láttam a képeken. Na majd jövőre.

maca írta...

Marianna, másold csak nyugodtan, úgy sincs két egyforma. Én is Elizanikótól vettem az alapötletet, még sem olyan, mint az övé.
Bizony nősül, nagyon örülünk neki, sőt, van még egy fiam, remélem ő is hamarosan sorra kerül.
Én is szeretem ezeket a szineket, egy közösvarráson vettem egységcsomagban, van egy sárga összeállításom és annak is lassan nézek valami ötletet.