2008. 09. 16.

Ünnep (a virtuális világban)

Névnapom van!

Milyen jó is ez a virtuális világ, sokkal egyszerűbb a szeretteinknek és barátainknak képeslapot küldeni, nem is beszélve arról, ha kicsit elkésünk, akkor sem késtünk le róla igazán.

Ma reggel, mint mindig, a postámat nézegettem, de nem volt benne semmi különös, reklám kivételével, amit már megpróbáltam kiszűrni, de ennek ellenére mindig betéved néhány.

Aztán telt az idő, zajlott az élet, és ismét bekukkantottam a levelezőmbe, felragyogott a szemem, tele volt üdvözlő sorokkal és képeslapokkal. Nagyon meglepett, hogy olyanok is írtak, akikkel ritkán levelezek, de ma eszükbe jutottam, ez nagyon jól esett, és ami még jobb, hogy megköszönhettem nekik azonnal, néhány kedves szó kíséretében. Na ezért is szeretem a virtuális világot


KÖSZÖNÖM Mindenkinek, aki gondolt ma rám!

6 megjegyzés:

Mehike írta...

Nagyon boldog névnapot kívánok!

Colette írta...

Isten éltessen ! Boldog névnapot! Hogy megy a blogozás, ugye mi kezdtük egy napon ??? Mármint 13-án.

Monika írta...

Isten éltessen békességben,nyugalomban!!!!

bruercsi írta...

Boldog névnapot kívánok, így kicsit megkésve! Gyönyörű a kisunokád, igazi szépség! Ismét megállapítottam, hogy szép esküvőjük volt a fiadéknak!

maca írta...

Köszönöm, mindenkinek a kedvességét!
-Colette, bizony mi kezdtünk együtt, és már el it telt néhány hónap.
-Bruer, bizony én sem tudok betelni a nézésével, ha nálunk van, nagyon le tud venni a lábamról, de ez a nagyik sorsa :)

bruercsi írta...

Bocsi Maca, hogy ez ügyben ideírok! Írtam Neked 2 e-mailt is már, de jó a címed vagy esetleg nem nézed őket? Itt is kérdezem akkor, szombaton jössz Budafokra varrni? Mi kocsival megyünk a lányommal. Ha van kedved csatlakozni, akkor szóljál, szívesen elviszlek!