2008. 10. 24.

Kipécéztek!! :)

Engem is elért az ön vallomás lánca!

Az első, hogy megköszönjem Bruercsinek a kiválasztást. Erika a Folt-Topik társadalomból egy olyan kedves barátném, akit ugyan nem rég óta ismerek személyesen, de vele is , és másokkal is, olyan lelki kapcsolatban vagyok, ami számomra sokat jelent.
Most a szokásos lépések, amiktől kicsit eltérek!
1. linkeld be a blogodba azt, aki kipécézett
2. ossz meg magadról hét dolgot, akár különleges, akár hétköznapi
3. pécézz ki 7 embert, nevezd meg őket és linkeld be a blogodba
4. egy hozzászólásban értesítsd őket a blogjukban, hogy ki lettek pécézve
Magamról:
1; Számomra a legfontosabb a családom. Az unokám születése után, az érzelmeim megváltoztak, kiteljesedtek, családom tagjai felé még magasabb szintre emelkedtek. Az érzelmeim feléjük olyan magas fokú, hogy szinte néha fáj.
2; Vannak hibáim, de kinek nincsenek? Akik ismernek tisztába vannak vele milyen vagyok, de én magammal inkább elfogult vagyok, mint tárgyilagos, na ez az egyik hibám.
3; A természet lánya vagyok, ami azt jelenti nálam, hogy szeretek mindent, ami a természethez kapcsolódik. Minden vágyam a hegyek között, rönk házban, fa bútorok,és kézzel készített tárgyakkal körülvéve élni. Reggel a madarak hangjára ébredni, este gyönyörködni a csillagok ragyogásában és ezzel a képpel nyugovóra térni.
4; A természet szeretetemhez kapcsolódik a másik hobbim is, hagyományőrző műkedvelő íjász vagyok, amit a szeretett férjemmel űzünk, általában kettesben, de néha barátaink társaságában, így még jobb hangulatban telnek, az öröm íjász napok.
5; Szeretek dolgozni, főleg ha hagynak, hála az égnek most olyan helyen teszem ezt, ahol értékelik, amit csinálok. Elismerés jeleként támogatnak a tovább tanulásban maximálisan.
6; Az internetnek köszönhetem a másik kedves hobbimat, a foltvarrást. Sok barátot és mégtöbb szép percet szereztem általa, csak egy a bánatom, hogy jelenleg nincs annyi időm rá, amennyit szeretnék.
7; Tudom, hogy az internet nem természetbarát, de már az életem része. Minden területen jelen van, család, munka, tanulás, hobbik, baráti kapcsolatok, ha tudjuk hol a határ teljesebbé, érdekesebbé tehet az életünket.
Ök, 7-en, akiket kiválasztottam:
Kormeva
Laurendilla
PJulcsy
Vilolini
Mammka
Colette
Márta néni
De, mint már többen, én sem fogok külön értesíteni, terhelni senkit, ha belátogat a blogomra, és szeretne csatlakozni ehhez a játékhoz, így is megteheti.

2 megjegyzés:

bruercsi írta...

Köszönöm, hogy "felvetted a kesztyűt" és írtál magadról!! :)

Julcsi írta...

Jellemző, hogy csak most jártam erre és olvastalak:-( És csak most vettem észre a jelölést:-( Köszönöm!