2009. 01. 20.

BARÁTSÁG



Amikor megérkezett az első felkérés Ginától a "Barátság-oklevéllel" nagyon meglepődtem, mert eddig mindig elkerült engem az ilyen lánc jellegű felkérés, de egyben nagyon megörültem, hogy rám is gondolt valaki, BARÁTKÉNT. Aztán kaptam még egyet Beától is és rájöttem, többen gondoltok rám, mint eddig remélhettem.

Bemásolom ide az eredeti bejegyzést, hogy, a csak olvasó is tudja, miről is van szó.
"Igazából nem is jó szó rá a díj - szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés - inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag. Lényege, hevenyészett fordításban: "Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket. Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!"

Lassan egy évvel ezelőtt kezdtem el blogozni az Index fórumos lányok hatására. Annyi bejegyzést olvastam, hogy így a blogom, meg úgy a blogom, hogy eldöntöttem nekem is kell egy ilyen, nehogy már kimaradjak az internet egy számomra újabb csodájából. Aztán elkezdtem, és lassan annyira belemerültem, hogy saját magamnak kellett korlátokat szabjak, mert szinte minden szabadidőmet, még varrás helyett is, olvasással és böngészéssel töltöttem. Csodálatos blogokat találtam, szebbnél szebb kézimunkákat, folt munkákat, és a másik nagy kedvencem a sütés-főzéssel kapcsolatos oldalakat.
Köszönöm mind ezt nektek kedves BARÁTAIM, és köszönöm, hogy vagytok nekem.

Ennek a láznak köszönhetem a foltos csoportomat is, amit Gina is megemlített, ahol újabb és régebbi ismeretségeket, BARÁTSÁGOKAT, köthettem.

Én úgy gondolom, hogy már nem adom ezt a láncot tovább, hiszen mire én ide keveredtem, tuti járt mindenkinél.

Kívánok minden Kedves Barátomnak jó blogolást és kreatív ötletekkel teli napokat!

4 megjegyzés:

Mamis írta...

Én örülök ám, hogy olvashatom a bejegyzéseidet!!!

maca írta...

Mamis köszönöm, aranyos vagy, akkor megint szaporodika blogbarátok sora. :)

bruercsi írta...

Örülök, hogy végre gép közelbe tudtál férkőzni! :)

Szera írta...

Kedves Maca! Jelezte a gépem, hogy írtál egy levelet, de vírus miatt nem jött át, írj egy másikat!