2010. 08. 22.

Varrrrtam!!!

Így a nyári szabadság vége felé, szakítottam időt kicsit a varrásra is. Az egyik egy UFO, mert már rég óta várt kiszabva az unokámnak ez a kis hátizsák. A mintája a "Ajándékok a varródobozból" c. könyvből van, vannak apróbb hibái, és most megvarrva, már azt is tudom, mit fogok a következőn másképpen csinálni. És persze más vállpánt is kerül bele, ami egyben az összehúzója is, ez csak ideiglenes.
Hátizsák az Unokám tornaruháinak!
És ha már így bele lendültem, varrtam egy textildobozkát az egyik Tildás könyvben találtam. Most, a fotó kedvéért, hímzőfonalakkal töltöttem meg. Lesz párja is, mert pont kettő jött ki a maradék anyagomból. Ezek a prototípusok, fogok majd kisebbet és nagyobbat is varrni, csak vékonyabb és puhább flízt kell vennem bele, mert, ami itthon volt kicsit merev lett, és túl vastag is.
Kézimunka tartó, vagy mindenféle tartó, esetleg babakellék tartó :)

6 megjegyzés:

bruercsi írta...

Végre tudtál varrni, már biztos nagyon hiányzott! A doboz szerintem pont úgy tökéletes, ahogy van, nem látszik rajta, hogy túl merev lenne. A kis hátizsák nagyon fog illeni Regihez.

F.Gina írta...

Egy doboz úgy jó, ha merev :)) Nem baj, ha vastag, esetleg tűzd meg egy kicsit .

maca írta...

Köszönöm lányok!
Gina a tűzés tényleg jó ötlet, majd a másikon megpróbálom!

Lonci írta...

Tetszik mind a kettő, de a "mindentartó" nagyon jó ötlet, nekem is kéne már egy ilyent varrni:)

Körmi írta...

Gondolom örült a varrógép, hogy zakatolhatott!! :P ... no meg a Te lelked is, hogy végre nem "kötelező" dolgokat kellett csinálni!... Ez a félév már hamar elmegy, aztán diplomával a zsebedben vígan jössz velünk a táborokba!! :D
Szombaton találkozunk!! :D
Mit szólt Regina a hátizsáknak??

maca írta...

Körmikém!
Remélem igazad lesz, mindenben, amiket leírtál!
Regi nagyon örült, most készül hozzá a húzó vállpánt is!