2012. 05. 25.

Záróvizsga!

KÖZ HÍRRÉ TÉTETIK!

2012. június 26-a reggel 9 órakor a 219-s teremben lesz a végső megmérettetés! Ez öröm hír, mert azt jelenti, hogy a szakdolgozatom értékelése minimum "görbülős lett" :)

Várom is, meg nem is!

- Nem mert ezzel vége egy esemény dús időszaknak, elválnak útjaink azoktól a társaktól, akikkel jóban és rosszban egyaránt együtt voltunk! (még szerencse, hogy ott a közösségi háló)

- Igen, mert életem egy nagy eseménye és egyben egy nagy szakasz lezárása lesz.
Ahogy ezeket leírom jutott eszembe a mondás, hogy "Egyik szemem sír, a másik nevet" effektusban vagyok éppen, és sírtam is, bizony, de, hogy miért azt éppenséggel nem tudom, csak úgy meghatottságból, végig gondolva az évek alatt lejátszódó eseményeken. 

És ismét sírni fogok, mert mi nők csak ilyen sírósak vagyunk, ha végre sikeres vizsgát teszek, de azt már tudom, hogy örömömbe teszem :)

Ezzel be is fejeződik a sírós időszak és jön az öröm és megelégedettség időszaka!


6 megjegyzés:

Mamis írta...

Sok sikert a vizsgához!

dit írta...

Jó, hogy sikerült a szakdogád, gratulálok és szorítok a vizsgádra! Jó tanulást, ha ezt tervezed az utolsó nagy megmérettetésnek, teljék örömöd is benne!! :o))

maca írta...

Köszönöm Lányok!
Igen Dit, úgy tervezem, hogy már nem tanulok tovább, legalább is iskolarendszerben nem!
Persze ezek után tőletek a foltvarrás csínját-binját szívesen tanulom majd :)

dit írta...

Visszaszámlálás??? Újra írom, hogy szorítok! Próbálj egy kicsit lazítani is, biztos vagyok benne, hogy az utolsó napon tanulás már csak összezavar ! No puszi :o)

maca írta...

Köszönöm Dite! Megfogadom a tanácsodat és majd jelentkezem!

dit írta...

NO MIZUJS? Remélem némi illuminizáció után, fülig érő szájjal, írod a részleteket!