2008. 08. 16.

Jöhet a nagy nap!



Elkészültem a gyermekeim gyűrűpárnájával! :)
Még nem írtam a legújabb csatádtagunkról ANGYALKÁRÓL, aki egy Veritas típusú csoda varrógép. Sikerült a lehetetlen, ami abban rejlett, hogy az árusító üzlet,amit anyósom csak lidinek hív, ügyfélszolgálata szerint már sehol sincs varrógép egy példánya, a rendszeres hétvégi vásárlásunk alkalmával kezembe akadt :). Természetesen nem hagyhattam magára, annál is inkább, hogy minden követ megmozgattam előtte, hogy nekem is legyen egy ilyen (itt köszönném meg fórumos barátnéim sagítségét, no meg a férjemét kinek közreműködésével nem sikerült volna). Most az új szerzeményemmel már szinte "gyerekjáték volt a párna befejezése, no meg egy kis kézi hímzés hozzátételével.

5 megjegyzés:

Mamis írta...

Gratulálok az új jövevényhez /nekem is sikerűlt vennem eggyet/,és a párnád is nagyon jó lett.

Juhizs írta...

Nagyon jó lett - Rajtad már nem múlik semmi ;-)

Colette írta...

Nagyon szép a párna, minden jót az alkalomhoz! Néhány napja kezdtem a blogírást, s akkor találtam rád. Amire felfigyeltem, hogy te is 13-án kezdted, csak két hónappal ezelőtt. Remélem mindkettőnknek bejön ez a szám. Ha van egy kis időd nézz be hozzám, s ha tudok segíteni valamiben bátran írj!
Colette

Körmi írta...

Szép lett a gyűrűpárnád! Nagyon jó ötlet, hogy megörökítetted a napot, s a neveket, ez egy szép emlék is lesz a fiataloknak!
Már csak 10 nap, s egy kicsit fellélegezhetsz, hisz nemsemmi a mai világban egy esküvő megszervezése! Drukkolok, hogy minden úgy alakuljon ahogy elképzeltétek! :D
Körmi

Zelnice írta...

Gyönyörűűűűű!