2009. 02. 25.

Ismét egy Barátság kör!

Miért írtam a címben kört, hát csak azért, mert rövid időn belül körbeér, és bezárul a kör.
Ezt a barátságot megerősítő üzenetet úgy kaptam, hogy nem küldte el nekem Gina, kíváncsi volt, hogy mikor találunk rá, jelöltek, magunktól. Látod, rá találtam :) és nagyon köszönöm! Ez annál is inkább érdekes, mert napok óta nem nyitottam ki a gépemet, mert lázzal nyomtam az ágyat, és ma úgy éreztem, ha már jobban vagyok, muszáj kicsit olvasgatnom a kedvenc oldalaimat.
Tovább olvasva, rátaláltam másik barátnémnál Bruercsinél is a jelölésre, hasonlóan a fentiekhez, Ercsi sem küldött üzenetet, milyen érdekes, megéreztem, hogy ma olvasgatnom kell. Ercsi neked is köszi érte :)


Most eleget teszek a feladat első felének és bemásolom ide a leírását is.
"Ezek a blogok szerfelett bájosak, a blog íróknak az a céljuk, hogy barátok és barátságosak legyenek. Nem a pénz a mozgatórugó. Reményeink szerint ezen díj átadásakor több barátság keletkezik, a barátság elterjed, és több figyelmet kap a blogger. Amikor továbbadod, kérlek vedd figyelembe ezen elveket. Válassz nyolc embert."

De, a feladat másik felének, nem szívesen teszek eleget, mert úgy érzem, hogy sokkal több barátom van, mint nyolc, és kihagyni nem szeretnék senkit. Éppen ezért küldöm, mindenkinek, aki úgy érzi, hogy a barátom :), személyes ismeretség, vagy "csak" virtuálisan is.
KÖSZÖNÖM NEKTEK!

2 megjegyzés:

bruercsi írta...

:) és jobbulást !!!!

Judit írta...

bruercsi oldalán láttam, hogy Lőrincen tudsz egy kellékes boltot, tudnál nekem címet írni?