2009. 03. 16.

KáVé-után

Egy nagyon fárasztó, de élményekben gazdag szombaton vagyok túl! Miért írom, hogy fárasztó, hát mikor legyen az ember lányának valami gyomor rontásos nyavalyája, mint a találkozó előtti éjszakán. Reggelre már olyan állapotba kerültem, hogy a párom nem is akart elengedni, de meggyőztem, hogy már "jobban vagyok".
Tényleg mire elindultam már emberi színem lett, és valamicske erőm is, a rám váró feladathoz.

A Közös Varrás Pestlőrincen számomra egy élményekben és ismerősökben gazdag esemény volt, csak meggyőzött, hogy ott volt a helyem. Nem is beszélve arról, hogy nagyon rég óta vártam rá, hogy végre olyan időpontban legyen a közös varrás, amire én is eljutok, mivel suliba szombatonként járok. (most is volt, de szerencsémre késő délután)

Mi szervezők korán mentünk, hogy minden időre ott és úgy legyen, ahogy kell. Jött sok kereskedő, akik szebbnél-szebb anyagokat, valamint hasznos eszközöket hoztak.
Mivel a regisztráció volt a fő feladatom, így a munka nem csak feladat, hanem élvezet is volt, hiszen végre sok nicknév mellé arc is társult. PL: Zsukka, Tirislilijom, Hókata és sorolhatnám őket, de nem jut mindenki most hirtelen eszembe.
Aztán ott volt a sok kedves régi ismerős arc, akikkel ismét öröm volt találkozni, Gabicza (akinek a foltvarrást köszönhetem), Pjulcsy, Méhike, Lonci, Juhizs, Annamari, Elizanikó. Voltak ismerősök, akiket vártam, de sajnos nem volt lehetőségük eljönni, remélem legközelebb találkozunk, 36Évi, Borcsamama, Magnezs, Cicvarek,nagyon hiányoltalak benneteket.
Köszönöm az ajándékokat, majd lefotózom, csatolom

Sajnos az árusokra nem sok időm maradt, de azért pár perc erejéig megcsodálhattam a szépségeket :)) Most nem vásároltam, de mivel nekem a legtöbb árus elérhető közelségbe van előnybe vagyok. (nem mindig előny)

Remélem kedves vendégek jól éreztétek magatokat, és sok szép élménnyel, tombolával és vásárolt kinccsel tértetek haza. ( sajna a nyuszit nem én nyertem :(( )

A mielőbbi Viszontlátásra!!

2 megjegyzés:

Clinique-Bogi írta...

Úgy legyen. Nagyon jó hangulat volt nálatok! :-)

Körmi írta...

Remélem már jobban vagy, ahogy jött úgy el is múlt a "gyomorgyengeséged"!? Kár is lett volna kihagyni ezt a KV-t, ismét jól sikerült. Az utána lévő tanfolyam is jó volt, kár hogy nem tudtál jönni! Hónap végén remélem találkozunk! :DDD