2012. 05. 21.

KáVé Lőrincen!

Kedves blogoló barátaim!

Már régen írtam ide, de nem hivatkozom semmire, hogy miért, így alakult!

12-n szombaton végre együtt lehettem a kedves foltvarrós csoportommal, és vendégeinkkel, akik közül sok ismerős is meglátogatott bennünket az általunk szervezett közös varráson. 
Volt nagy örömködés, a sok kedves ismerős arc láttán, hiszem a tanulásom miatt az utóbbi időben nem igen jutottam el közösségi eseményekre.
Az evés-ivás, beszélgetés,  fotózás csak néhány készült nem igen volt idő többre, és egy kis vásárlás is, annak ellenére, hogy nagyon elszántam magam, hogy most visszafogom a gyűjtögető szenvedélyemet, DE voltak olyan árusok, akikkel nem igen találkozom, ezért muszáj volt feltölteni a készletemet.

A nap fénypontja, a csere-bere és a tombola sorsolás volt. A tombola középpontjában az "eperszezon" állt, sok szép epres munka készült, melynek a tombolát megnyerők igen örültek!

És most az egyszer nekem is szerencsém volt, kedves csoporttársam, Bruercsi által készített titkos epres tárcát nyertem. Ercsi megtaláltam az epreket :)

Fotókat majd kicsit később csatolok, most nem nagyon volt időm még feltölteni a gépre. De köztük lesz a csoport által közösen készített eljegyzési gyűrű is! Nekem nagyon tetszett!

3 megjegyzés:

bruercsi írta...

Örülök, hogy hozzád került a neszim!!!...én megmondtam, hogy vannak ott eprek!! :))))

maca írta...

Igen, csak kicsit átszíneződtek :)

Unknown írta...

http://www.rozsamuhelye-2010.blogspot.com/
Van számodra valami néz be hozzám...